Monday, December 6, 2010

keep a green bough in your heart, the singing bird will come.



assalamualaikum~


salam maal hijrah.~



sbelom bebel2,jom tgok gamba.the full-of-love holiday.heeee
*baru balik sini 2 hari,ak da homesick.adeiii~




model2 venomous animal exhibition :p



my sis rawks! haha




makcik2 dan budak2



kesan gigitan dan jenis ularnye.ilmiah nih! hihi :P




err..ular kapak bodoh? LOL



xbest jd cmeraman,xley masuk gambo T_T




ngeh.



mcm ade efek asap2 kn? :P




heee.damia muke redho



oi mate mcm nk telan oghang.haha




so saya sudah kembali ke uia slepas cuti smgu.
block 3 nmpaknye brmula dgn pekare2 yg cukup menguji kesabaran.ya.memang menguji kesabaran.malas nk mention kat sini,tp seriuosly,menguji kesabaran aku yg xbrape nk sabar ni. 3 kali ak mntion mnguji ksabaran maknanya kesabaran ini betol2 terujilah.see da 4 kali plak :P

tapelah.hopefully dgn bermulanya tahun baru ni,i'll be a better girl,errr ke a woman?
well well i'm not a girl not yet a woman.heee :)


oh ya.result dah pon ditampal di notice board petang smalam.
dan sesungguhnya result tu buat aku frust. kalau frust mknenye xbagus lah. T_T
ye ye.memang sedih.rase cm nk recheck microb :p ala2 alevel dlu nk recheck2.
but i hope that was just a myth.boley x centu?haha
*lempang diri sendiri*


whatever it is,
kawan2,dont be sad,lets kill the next exam!!! *semangat2*




Fall seven times, stand up eight.

1 comments:

Hanif Borhan said...

aku pun rsa mcm nak recheck paper microb aku...ritu ok je jwb..tp, xtawla nk recheck ke x..